Gedaan met parkeertijd inschatten

“Voor hoeveel uren zou ik parking betalen?” Klinkt dat niet bekend in je oren? Wel, dankzij 4411 is dat verleden tijd. Laat het inschatten maar over aan anderen, want met 4411 betaal je slechts jouw effectieve parkeertijd. Gedaan met foute inschattingen en angstzweet!

Steeds dezelfde vraag:

Hoe lang blijf ik weg?

Beeld je in dat je wilt gaan winkelen in het stadscentrum. Nadat je voertuig is geparkeerd, wil je gaan betalen. Je staat voor de automaat, maar je hebt geen idee hoe lang je zult wegblijven. Je moet naar de supermarkt, maar je wilt ook eens binnenwippen bij die nieuwe parfumerie.

Kiezen is verliezen

Ook bij parkeren

Je rekent ongeveer anderhalf uur voor een bezoek aan de supermarkt en een half uur voor de parfumerie. Om op safe te spelen reken je een uur extra. Wat blijkt? De parfumerie was gesloten. Je besluit huiswaarts te keren, maar je hebt anderhalf uur te veel betaald. Met 4411 vermijd je dit.

Inschatten hoeft niet meer

Dankzij 4411

Met 4411 kun je via sms, de app of online betalen voor je parkeersessies. Vermits je enkel je effectieve parkeertijd moet betalen, is naar het stadscentrum gaan nog nooit zo rustgevend geweest. Je hoeft het uur niet meer in de gaten te houden, parkeerboetes zijn verleden tijd en je bent 100% relaxed tijdens het winkelen.

“Laat het inschatten maar over aan anderen, want met 4411 betaal je slechts jouw effectieve parkeertijd”

Wat kost mobiel parkeren?

Via sms en de app

Nadat je het systeem voor de eerste keer gratis hebt getest (niet in elke stad en parkeergarages mogelijk) betaal je per parkeersessie enkel de effectieve parkeertijd. Het verschuldigde parkeergeld wordt bij Proximus, Scarlet en Orange-abonnees verrekend via het gsm-factuur. Personen bij andere providers betalen via een maandelijks afschrift. Mobiel parkeren via sms kost je minimaal 0,30 euro. Met de app betaal je 0,25 euro per parkeersessie, maar je vermijdt sms-kosten én je parkeert vlotter.