Geen kleingeld meer nodig

Portefeuille vergeten of geen kleingeld op zak? Geen probleem! We maken het meedragen van gepast kleingeld overbodig. Het enige dat je nodig hebt is je smartphone. Betalen met je smartphone doe je eenvoudig en snel via sms of onze app. Met 4411 is betalen voor parkingruimtes geen stressvolle ervaring meer!

Naar de stad… zonder zorgen

Beeld je in: je hebt een dag vakantie en je wilt gaan winkelen in het stadscentrum. Nadat je voertuig is geparkeerd, wil je gaan betalen. Plots merk je op dat je geen kleingeld meer bij je hebt. Dankzij 4411 is dat geen ramp meer, want met je smartphone bij de hand beschik je altijd over gepast geld.

Hoe kun je mobiel betalen?

Per sms

Je neemt je gsm en je sms’t het nummer van de parkeerautomaat samen met de nummerplaat van je auto naar 4411. Onmiddellijk na het verzenden ontvang je een sms die de start bevestigt. In die sms staat ook de maximaal toegelaten parkeertijd van de parkeerzone waar je auto staat. Klaar met winkelen? Stuur dan een sms met de letter Q naar 4411.

Hoe kun je mobiel betalen?

Via de app

Een andere optie is betalen via de gloednieuwe app. Indien je de app nog niet hebt, download je die in je app store. Om de app te gebruiken moet je een account hebben bij 4411. Heb je nog geen account? Ook dat is geen probleem, want je kan jezelf eenvoudig registreren via de app of online. Maak een keuze tussen de gratis pakketten en je bent klaar om te betalen via onze applicatie.

“We maken het meedragen van kleingeld overbodig dankzij je smartphone”

Betalen via de app is een fluitje van een cent. Om je parkeersessie te starten geef je het nummer van de parkeerautomaat samen met de nummerplaat van je auto in op de app. Terwijl je aan winkelen bent, kun je de status van je parkeersessie in het oog houden. Bij vertrek eindig je met één klik de sessie in de app.

Wat kost mobiel parkeren?

Via sms en de app

Nadat je het systeem voor de eerste keer gratis hebt getest (niet in elke stad en parkeergarages mogelijk) betaal je per parkeersessie enkel de effectieve parkeertijd. Het verschuldigde parkeergeld wordt bij Proximus en Mobistar-abonnees verrekend via het gsm-factuur. Personen bij andere providers betalen via een maandelijks afschrift. Mobiel parkeren via sms kost je minimaal 0,30 euro. Met de app betaal je 0,25 euro per parkeersessie, maar je vermijdt sms-kosten én je parkeert vlotter.