Fleet owners: meer transparantie in parkeerkosten?

Eigenaar van een fleet en op zoek naar meer duidelijkheid in je parkeerkosten? Door je aan te melden voor het Pro-pakket is het mogelijk om meerdere gsm-nummers te verbinden aan één account. Ook ontvang je een maandelijks factuur met alle parkeertransacties per auto of gsm-nummer. Zo heb je een centrale plaats om al je parkeerkosten te beheren

Dienstpakket van je parkeersessies

Stel je voor: je bent eigenaar van een fleet, maar je hebt totaal geen overzicht van welke kosten voor jou zijn en welke voor de werknemer. Met onze Pro-formule verkrijg je meteen een overzicht van al jouw parkeersessies. Nadat je jouw bedrijf hebt aangemeld, krijg je een eigen webpagina waar je al de parkeersessies van je werknemers kunt bekijken. Zo kun je al de parkingsessies eenvoudig beheren op één centrale plaats.

Waarom het dienstpakket Pro?

4411 heeft een formule op maat van fleet owners uitgewerkt. Deze Pro-formule is een absolute must voor bedrijven die via 4411 en sms-parkeren het parkeerbeleid in hun onderneming in goede banen willen leiden. Met deze formule is het mogelijk om tot 1.000 gsm-nummers te registreren op één account. Bovendien is dit volledig gratis.

Meer voordelen van het dienstpakket Pro

Het Pro-pakket geeft ten allen tijde een volledig overzicht van parkeertransacties en dit per locatie, gsm-nummer, enzovoort. Deze rapportage kan bovendien geëxporteerd worden naar een Excel-formaat. Een andere handigheid is de betaling van de parkeersessies. Deze gebeurt met één maandelijks, gedetailleerd afschrift van 4411.

“De echte sterkte de Pro-formule is het ‘split bill’ principe”

De echte sterkte van deze formule is het ‘split bill’ principe. Dit wil zeggen dat je de facturatie laat opsplitsen in parkeren tijdens de kantooruren en daarbuiten. Zo kun je als werkgever bepalen welke parkeerkosten voor jouw rekening zijn en welke voor de werknemer. Het is tevens mogelijk om het gebruik in de tijd te beperken. Zo kun je vastleggen dat werknemers alleen mogen sms-parkeren op werkdagen en tijdens de kantooruren.

Wat kost mobiel parkeren?

Via sms en de app

Nadat je het systeem voor de eerste keer gratis hebt getest (niet in elke stad en parkeergarages mogelijk) betaal je per parkeersessie enkel de effectieve parkeertijd. Het verschuldigde parkeergeld wordt bij Proximus en Mobistar-abonnees verrekend via het gsm-factuur. Personen bij andere providers betalen via een maandelijks afschrift. Mobiel parkeren via sms kost je minimaal 0,30 euro. Met de app betaal je 0,25 euro per parkeersessie, maar je vermijdt sms-kosten én je parkeert vlotter.